Workshop psychische problemen en dementie

Meld je nu aan voor de gratis workshop op dinsdag 14 september 2021

Dinsdag 14 september 2021, van 19.00 tot 21.00 uur wordt in Wierden de workshop ‘Kennismaken met psychische problemen en dementie’ aangeboden. In deze workshop, geschikt voor vrijwilligers en inwoners van de gemeente Wierden, leren de deelnemers psychische aandoeningen en signalen van dementie herkennen en hier op een goede wijze mee om te gaan. Hierdoor kunnen escalaties voorkomen worden.

“Hermien is nogal veranderd de laatste tijd. Ze gedraagt zich vreemd, lijkt somberder, ziet er onverzorgd uit en vermijdt steeds vaker het contact met andere mensen. Als je met haar spreekt, lijkt ze snel afgeleid. Het valt je wel op, maar wat kun je doen?” Kom jij dit wel eens tegen in je werk, tijdens je vrijwilligerswerk of in je omgeving? En vind je het lastig om daar goed op te reageren? Meld je dan aan. In de workshop geven we informatie over psychische problemen en signalen van dementie. We gaan samen aan de slag met praktijkvoorbeelden; wat kom je tegen en hoe ga je er mee om?

De workshop duurt 2 uur en is gratis, aanmelden kan via info@impluz.nl. Na inschrijving krijg je een bevestiging met informatie over de exacte locatie waar de workshop in Wierden plaats vindt.

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 13 en 12 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
i h o d u x u s o d i x e n u