Praat mee over gemeente Wierden!

Bent u al bekend met ons digitale platform wierden.ikpraatmee.nl? Daarop kunnen inwoners van de gemeente Wierden meepraten over uiteenlopende onderwerpen die met de gemeente te maken hebben

Uw mening wordt gevraagd aan de hand van enquĂȘtes, stellingen maar u kunt ook zelf een idee doorgeven. Een interactief platform dus, waarbij participatie centraal staat.

Eerdere onderzoeken


Het online participatieplatform is in de loop van 2017 gestart en ondertussen hebben we naar uw mening over onder andere wateroverlast, de invulling van de Touwladder en locaties van vuilnisbakken voor hondenpoep gevraagd. De resultaten van de onderzoeken vindt u op wierden.ikpraatmee.nl.

Aanmelden


Helpt u ons mee? Met veel deelnemers zijn de uitkomsten representatiever en kan de gemeente de inwoners beter van dienst zijn. Aanmelden kan via wierden.ikpraatmee.nl. Zo wordt u op de hoogte gehouden van actuele onderzoeken en kunt u meepraten over onderwerpen die u interessant vindt.

Reacties (1)

Door J.ekkel, 08 06 2020 om 15:12
Een algemene vraag omtrent de bezemwagen die jaarlijks door de straten rijd om schoon te vegen
Is het niet mogelijk op welke dagen in het jaar (Planning) de bezemwagen door je straat buurt rijd ivm met de geparkeerde auto die er staan op de parkeerplaats zodat ik als bewoner rekening kan houden om de auto even ergens anders neer te zetten zo dat de bezemwagen voldoende ruimte en plekken mee kan nemen tijdens het vegen.
Ik stel deze vraag omdat lastige hoeken van parkeerplaats waar eventueel een auto staat geparkeerd niet bereikbaar is voor de bezemwagen, lijkt mij handig als bewoner via een planning lijst website gemeente of anders bijvoorbeeld de dag wanneer de bezemwagen komt zodat wij als bewoners evt rekening mee kunnen houden.
Dit geef ik graag als tip mee weet ook niet of het via deze melding op de juiste afdeling komt,
In afwachting van berichtgeving.
Met vriendelijke groet,

J.ekkel

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 10 en 14 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
a z o p u p o r e d e b a w i