Kom in actie! Iedereen een boom

1.100.000 bomen erbij in Overijssel, helpt u mee?

Iedereen in Overijssel kan iets doen om die 1,1 miljoen extra bomen neer te zetten. Meld uw geplante boom aan via www.iedereeneenboom.nl. Ook kunt u via deze website bekijken bij welke boomprojecten u kunt helpen en welke stukken grond worden aangeboden.

Ik wil helpen!

Bekijk via www.iedereeneenboom.nl wat u kunt doen. Wilt u graag helpen en weten waar dat in uw buurt kan? Dat kan, via Groen Bezig, het platform voor groene vrijwilligers in Overijssel. Of bekijk de beschikbare gronden of er een project is waar u de mouwen voor op kunt stropen. Of meld uw eigen geplante boom (of bomen), projectidee, grond of cofinanciering aan.

Bomen zijn heel belangrijk

Ze maken ons gezonder en gelukkiger. Ze maken uw buurt en onze wereld mooier. Ze zijn het thuis van vele vogels, insecten en andere kleine dieren. En bovendien zorgen ze voor schone lucht, schaduw en droge(re) voeten na een flinke regenbui. Willen we dat zo houden, dan zijn er veel extra bomen nodig. Het goede nieuws; we kunnen daar samen direct iets aan doen! 

Bomenteller Overijssel

Wilt u weten wat er allemaal al gebeurt? Kijk voor een overzicht van de bomen die al geplant zijn op www.iedereeneenboom.nl. 1,1 miljoen bomen erbij in Overijssel, helpt u mee? Hoe meer groen in uw buurt, hoe beter. Heel Overijssel #inhetbos

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 12 en 10 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
e g e h a f a f u h u r a h e