Inspraak over herinrichting Dorpsstraat opgeknipt in twee fases

Een andere inpak in verband met coronacrisis

Het voorlopige ontwerp van de vernieuwde Dorpsstraat in Enter is al een tijdje klaar, maar vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is de inloopavond, die half maart gepland stond, afgelast. Om het proces van inspraak toch door te laten gaan, zodat de herinrichting van de Dorpsstraat zo min mogelijk vertraging oploopt, kunt u tot en met 16 april reageren op het voorlopig ontwerp van het noordelijke deel van de Dorpsstraat. Het zuidelijke deel volgt later.

Het noordelijke deel van het ontwerp beslaat het stuk tussen de Bornebroekseweg tot en met de Werfstraat. Het ontwerp voor dat gedeelte is nagenoeg uitgedetailleerd en daardoor makkelijk op afstand te bespreken. Het noordelijke deel is ook het deel van de Dorpsstraat waar de riool- en inrichtingswerkzaamheden moeten beginnen. De nutsbedrijven starten eind april bij de Werfstraat met hun vervangingswerkzaamheden.

Plannen inzien en reageren

Op de projectpagina op  de website van de gemeente (www.wierden.nl/dorpsstraat) kunt u het voorlopige ontwerp van de noordelijke deel bekijken. Ook vindt u daar een verwijzing naar een 3D-visualisatie van het ontwerp. Daarop ziet u de huidige situatie en de vernieuwde situatie op basis van het voorlopig ontwerp in 3D.

Tot en met donderdag 16 april 2020 kunt u (het liefst schriftelijk) reageren op de plannen voor het noordelijke deel van de Dorpsstraat. Vervolgens zal de gemeente alle zienswijzen zoveel mogelijk verwerken om te komen tot een definitief ontwerp voor de herinrichting. Dit definitieve ontwerp zal na goedkeuring van het college tevens ter inzage komen te liggen. Alle ingebrachte zienswijzen worden persoonlijk beantwoord.

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 12 en 14 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
a b e x a n o t i v a k u x e