Gratis trainingen over licht verstandelijke beperking

De komende tijd organiseert de stichting MEE in onze gemeente een aantal trainingen waarin u meer kunt leren over mensen met een licht verstandelijke beperking. De trainingen zijn interessant voor iedereen die privé of in het (vrijwilligers)werk te maken heeft met mensen met een licht verstandelijke beperking. De trainingen zijn gratis. Voorwaarde is wel dat u in de gemeente Wierden woont, werkt of vrijwilligerswerk doet. 

25 februari en 2 maart 2020

Op dinsdag 25 februari en maandag 2 maart is er een training van anderhalve dag. Tijdens deze training is er niet alleen aandacht voor mensen met een licht verstandelijke beperking, maar ook voor mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel, zoals dementie. U leert tijdens deze training hoe u effectief kunt communiceren met deze mensen. Kunt u niet op 25 februari en 2 maart? Kijk dan op www.wierden.nl/trainingen voor andere data.

26 maart 2020

Op donderdagochtend 26 maart kunt u zelf ervaren hoe het is om een licht verstandelijke beperking te hebben. U gaat naar huis met nieuwe  inzichten en praktische tips die u direct toe kunt passen.

Meer weten en aanmelden

Wilt u één van deze trainingen volgen? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie over de trainingen en over het aanmelden vindt u elders op op onze website:

Meer informatie en aanmelden

Reacties (0)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 12 en 13 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
i h i p o f i b u p i c e s e