Corona-aanpak: de volgende stap

Zolang het coronavirus onder controle blijft, komt er stap voor stap meer ruimte. Per 1 juni 2020 kunnen we in Nederland opnieuw enkele maatregelen versoepelen: ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’.

De basisregels die blijven gelden én de aanpassingen die vanaf 1 juni worden doorgevoerd, vindt u op de website van de Rijksoverheid:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/19/corona-aanpak-de-volgende-stap

Reacties (2)

Door Jolande van waard, 11 08 2020 om 18:21
Goedeavond
Wegens covid 19 wat toch serieus genomen moet worden en toch wordt nagelaten bij veel winkelondernemers , vraag ik mij toch af waar de controle van de Gemeente Wierden blijft .
Ik zelf trek er dagelijks er op uit om te checken hoe het bij de supermarkten gaat , gewoon in een woord , ongeloofelijk , mensen houden totaal geen afstand , papierrollen op , winkelkarren niet schoongemaakt .
Waar blijft die controle ?
De BOA controleert wel op loslopende honden , maar niemand controleert op het gevaar wat er in deze tijd rondt waard.
Dit vindt ik en vele anderen behoorlijk zorgelijk.
Hoop bij deze dat de Gemeente Wierden hier toch ermee aan de slag gaat .
Beter voorkomen dan genezen , zegt men toch?

M.v.g,
Jolande van Waard
Door Laura gemeente Wierden, 12 08 2020 om 10:08
Beste Jolande van Waard,

Wij begrijpen uw zorgen. Als gemeente doen wij ons uiterste best om een ieder te wijzen op de regels die er gelden en de maatregelen die nodig zijn om het coronavirus onder controle te houden. Naast dat onze BOA wel degelijk aandacht heeft voor de situatie in supermarkten en er ook achter de schermen contact is met supermarktmanagers en andere ondernemers, liggen onze prioriteiten op dit moment met name bij het warme weer en de situaties die dat in de openbare ruimte met zich meebrengt. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Uiteindelijk zijn we met elkaar verantwoordelijk voor het tegengaan van de verdere verspreiding van het coronavirus en daarin hebben we allemaal een verantwoordelijkheid: ondernemers, inwoners en de gemeente. Wij nemen uw signaal serieus en zullen de situatie in gaten blijven houden.

Vriendelijk groet,
Laura Lenting (gemeente Wierden)

Plaats een reactie op onze website

Voer de letters in die onder de cijfers 13 en 9 staan. (verplicht)

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
o v e b i x a j o n a q o d u