Corona

Nieuws rondom corona

Naar de rubriek 'nieuwsberichten over corona' van de normale nieuwspaginaHier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente die te maken hebben met corona.

Testen op corona

Link naar nieuwsbericht Iedereen met klachten kan zich laten testen op coronaWie kan zich laten testen? Hoe meldt u zich aan voor een test? Welke tests zijn betrouwbaar?

Horeca en toerisme & corona

Welke maatregelen gelden er voor de horeca? Hoe ga je wijs op reis?  Link naar 'toerisme en horeca & corona'

Dienstverlening & corona

naar nieuwsbericht 'dienstverlening in tijden van corona' Waar mogelijk helpen wij u telefonisch of digitaal. Kan dat niet? Dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Het afvalbrengpunt is open, maar daar gelden wel extra regels. 

Onderwijs en kinderopvang & corona

naar  nieuwsbericht onderwijs, kinderopvang en noodopvang en corona' Wat zijn de gevolgen van het coronvirus voor scholen en kinderopvang?

Brieven van de burgemeester

Sinds het coronavirus de kop opstak, schrijft de burgemeester regelmatig een brief aan de inwoners.Naar 'Brieven van de burgemeester' 

Aantal besmettingen in onze gemeente

Hoeveel mensen zijn er eigenlijk positief getest op het coronavirus? De Rijksoverheid en de GGD Twente houden dat bij.

link naar 'aantal besmettingen in onze gemeente'

Maatregelen rondom corona

link naar pagina over maatregelenDe regering heeft diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Sport en corona

Op de website van de Rijksoverheid kunt u lezen welke mogelijkheden er zijn om weer te sporten en ook welke regels daarbij gelden.Link naar website Rijksoverheid  'vragen en antwoorden over sport en corona'

Evenementen & corona

naar 'q&a evenementen en corona'Welke gevolgen hebben de coronamaatregelen voor evenementen?

Ondernemers & corona

naar pagina 'ondernemers en corona'Hier vindt u onze nieuwsberichten rondom corona die interessant kunnen zijn voor ondernemers. Ook vindt u hier informatie over maatregelen én over ondersteuning voor ondernemers en zzp'ers. 

Interessante links

link naar vragenHeeft u vragen die te maken hebben met het virus? Kijk dan hier waar u de antwoorden kunt vinden.