Vacature: Technisch medewerker gebouwen

Dit item is verlopen op 14-09-2019.

Ben jij de vakman- of vrouw die allround inzetbaar is, die van aanpakken weet? Lees dan snel verder!

Welkom in Wierden! Wierden is een moderne gemeente op de grens van stad en platteland met 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde organisatie waarbij we groeien naar een nog meer klantgerichte organisatie. Dit doen we door nog beter samen te werken met onze stakeholders (inwoners, bedrijven, organisaties etc.).      

De afdeling Leefomgeving beheert de openbare ruimte. In verband met pensionering van één van onze medewerkers zoeken wij voor team bouwkunde een enthousiaste:

Technisch medewerker gebouwen (36 uur per week)
 

Solliciteren

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van klein onderhoud en reparaties bij gemeentelijke gebouwen of speeltoestellen, de nadruk ligt op schilderwerk. Je kan ook worden ingezet bij diverse werkzaamheden zoals het uitvoeren van kleine interne verbouwingen en verhuizingen. Je verricht deze werkzaamheden zowel zelfstandig, met je collega’s van team bouwkunde als in samenwerking met private partijen. Je bent in staat t de klussen, storingen of  klachten zelfstandig af te handelen en te beoordelen. Je hebt regelmatig contact met collega’s en andere partijen, het is daarom belangrijk dat je initiatief neemt en beschikt over goede sociale vaardigheden. Gestructureerd en zorgvuldig werken is voor jou vanzelfsprekend. 

Wat vragen wij?

Ben jij de vakman- of vrouw die allround inzetbaar is, die van aanpakken weet en zijn verantwoordelijkheid neemt? Dan zijn we op zoek naar jou! Je beschikt over een afgeronde technische MBO vakopleiding. Je hebt aantoonbare kennis voor het uitvoeren van onderhoudschilderwerk, waaronder kennis van materialen en alle relevante verftechnieken; je bent op de hoogte van de laatste relevante wet- en regelgeving over het milieu en veiligheid. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.                                                                                       

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie waarbij elke dag anders is. Een leuke, informele  werkomgeving waarbij we trots zijn op ons werk. Wij bieden je een dienstverband voor bepaalde tijd met zicht op een vaste aanstelling.

Voor de functie wordt een salaris geboden van maximaal € 2.729,- bruto per maand (maximum schaal 6) gebaseerd op een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je ontvangt een keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG screeningsprofiel 45) is een voorwaarde voor aanstelling. Deze kosten worden vergoed door de gemeente Wierden.

Informatie en sollicitatie

  • Je kunt je interesse voor deze vacature kenbaar maken vóór 15 september 2019 door via de sollicitatielink je brief en CV te uploaden.
  • Bel voor meer informatie over deze functie met Hans Hubers, afdelingsmanager Leefomgeving, bereikbaar via het telefoonnummer 0546-580 879.
  • Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Germa Brink, ondersteuner HR, telefoonnummer 0546-844 422.
  • De sollicitatiegesprekken hebben we gepland op maandag 23 september 2019.

Reacties (0)